Voorzorgsmaatregelen omtrent corona virus.

Lieve klanten,

De kapsalon zal voorlopig gewoon openblijven.

Wel vinden wij het belangrijk dat jullie met een gerust hart kunnen plaatsnemen in de kappersstoel en hierom zullen wij er alles aan doen om de omgeving zo veilig mogelijk te houden.

Om uw en onze gezondheid te garanderen volgen wij de voorzorgmaatregelen en adviezen rondom hygiëne voor kapsalons die zijn opgesteld door het RIVM omtrent het corona virus. Bij symptomen als verkoudheid, hoesten, of koorts blijven onze werknemers thuis. Klanten met deze symptomen vragen wij hun afspraak te annuleren.

Iedereen die binnen komt vragen wij om de handen te wassen, achterin de zaak in het halletje bij het toilet. Zeep en papieren handdoekjes zijn aanwezig.

Wij nemen de hygiëne maatregelen uiterst serieus en het materiaal en het interieur van de kapsalon wordt in deze tijden dan ook regelmatig en extra grondig schoongemaakt. Vanzelfsprekend wassen wij voor en na iedere behandeling onze handen en zijn wij oplettender wat betreft het contact met onze klanten.

Verder proberen wij de afspraken iets verder uit elkaar te plannen zodat er meer rust en ruimte zal zijn in de kapsalon.

Baarden zullen voorlopig niet worden geknipt of getrimd.

De tijdschriften zijn even niet beschikbaar, dus wilt u iets lezen vergeet dan niet om zelf uw leesvoer mee te nemen!

Ook willen wij nadrukkelijk vragen om geen (onnodig)gezelschap mee te nemen naar de salon zodat we het aantal mensen in de kapsalon zo laag mogelijk kunnen houden.

Voor actuele informatie of aangepaste werktijden, volg onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/coiffuremonique.nl.

Vriendelijk bedankt voor uw begrip en medewerking!

Het team van Coiffure Monique